Artikelen

Meer weten?

Bij Pas Panelen zijn wij enorm trots op onze klanten en op ons werk. Op deze pagina delen wij verhalen over de ontwikkelingen binnen Pas Panelen en delen wij onze kennis in de vorm van kennisartikelen.

Maak kennis met onze nieuwe medewerker: The Schott & Meissner Double Belt Press

Pas Panelen, een van de Nederlandse marktleiders in de productie van op maat gemaakte sandwichpanelen, heeft een indrukwekkende nieuwe machine aangeschaft: De Schott & Meissner Double Belt Press.

De esthetische waarde van Pas Panelen? Maak kennis met de Lume Traveler!

Dat Pas Panelen ook esthetisch van grote waarde kunnen zijn bewijst Lume Traveler. Hein van de Laar, ontwerper van de Lume Traveler, ging op zoek naar een leverancier voor de wanden van zijn droomproduct. Na een lange zoektocht kwam hij uit bij Pas Panelen.

Ni hao! Chinese mediagiganten kiezen voor regiewagens met Pas Panelen

Wie denkt dat de sandwichpanelen van Pas Panelen alleen in Nederland hun weg vinden, heeft het mis. Zo worden ze onder andere wereldwijd gebruikt voor hightech televisiewagens. Carrosserie Akkermans, het oudste carrosseriebedrijf van Nederland, bouwde onlangs nieuwe televisiewagens voor SDTV en ZJTG, twee grote Chinese mediabedrijven.

Pas Panelen lift mee op de groei van e-commerce

De afgelopen jaren was er een forse groei in e-commerce. De coronacrisis heeft die ontwikkeling de afgelopen maanden zelfs verder versneld. Kleine bakwagens die worden ingezet om boodschappen en pakketjes bij consumenten thuis te bezorgen. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook Pas Panelen lift mee op deze ontwikkeling.

Brandstofbesparing met Eco Hard sandwichpanelen!

Wat veel carrosseriebouwers nog niet weten, is dat Pas Panelen tegenwoordig een duurzamer en lichter alternatief voor plywood panelen heeft: Eco Hard sandwichpanelen. Lees hier hoe dit u brandstofbesparing oplevert.

Customized CNC-frees optimaliseert nabewerking Pas Panelen

Het nabewerken van sandwichpanelen is arbeidsintensief en foutgevoelig werk. Omdat we continu streven naar het optimaliseren van de kwaliteit van onze producten, hebben we geïnvesteerd in een nieuwe, op maat gemaakte CNC-frees.

Polyesterpanelen van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit

Bij Pas Panelen werken we uitsluitend met hoogwaardig Italiaans polyester. U wilt immers een product met polyesterpanelen maken voor uw klant zonder deuken, beschadigingen of andere oneffenheden.

Pas Panelen verandert de wereld van modulair bouwen

Modulaire woningbouw is sterk in opkomst. Pas Panelen maakt van sandwichpanelen een complete natte cel: een prefab badkamer. Wij leveren de badkamer als een bouwpakket, die door de woningbouwer razendsnel in elkaar wordt gezet. Daarna is het alleen nog een kwestie van het monteren van de installaties en de badkamer is klaar voor gebruik!

Pas Panelen komt met duurzaam alternatief voor plywood

Veel bedrijven worstelen met de manier waarop ze duurzaamheid een plaats kunnen geven in hun bedrijfsvoering. Pas Panelen helpt transporteurs een handje met een duurzaam alternatief voor de plywood sandwichpanelen die traditiegetrouw door veel carrosseriebouwers worden gebruikt.