De esthetische waarde van Pas Panelen? Maak kennis met de Lume Traveler!

Dat Pas Panelen ook esthetisch van grote waarde kunnen zijn bewijst Lume Traveler. Hein van de Laar, ontwerper van de Lume Traveler, ging op zoek naar een leverancier voor de wanden van zijn droomproduct. Na een lange zoektocht kwam hij uit bij Pas Panelen.

De sandwichpanelen van Pas Panelen zijn veelzijdig. In steeds meer sectoren worden ze ingezet uit het oogpunt van kostenefficiëntie en duurzaamheid. Dat Pas Panelen ook esthetisch van grote waarde kunnen zijn bewijst Lume Traveler. Hein van de Laar, ontwerper van de Lume Traveler, die inmiddels in drie verschillende uitvoeringen beschikbaar is, ging op zoek naar een leverancier voor de wanden van zijn droomproduct. Na een lange zoektocht kwam hij uit bij Pas Panelen.

Kwaliteit en ontwikkeling

Van de Laar legt uit waarom hij kiest voor de samenwerking met Pas Panelen: “Uiteraard is de kwaliteit voor mij heel belangrijk. De Lume Traveler is een high-end designproduct. Onze klanten verwachten alleen het beste. De wandpanelen zijn bekleed met geadoniseerd aluminium, hiermee creëren we een unieke uitstraling. In de afgelopen jaren hebben we continu gewerkt aan het optimaliseren van de Lume Travelers. Hierbij konden we altijd een beroep doen op de expertise van Pas Panelen. Door de flexibiliteit die ik in het hele traject heb ervaren ben ik een meer dan tevreden klant.”