Ni hao! Chinese mediagiganten kiezen voor regiewagens met Pas Panelen

Wie denkt dat de sandwichpanelen van Pas Panelen alleen in Nederland hun weg vinden, heeft het mis. Zo worden ze onder andere wereldwijd gebruikt voor hightech televisiewagens. Carrosserie Akkermans, het oudste carrosseriebedrijf van Nederland, bouwde onlangs nieuwe televisiewagens voor SDTV en ZJTG, twee grote Chinese mediabedrijven.

Wie denkt dat de sandwichpanelen van Pas Panelen alleen in Nederland hun weg vinden, heeft het mis. Zo worden ze onder andere wereldwijd gebruikt voor hightech televisiewagens. Carrosserie Akkermans, het oudste carrosseriebedrijf van Nederland, bouwde onlangs nieuwe televisiewagens voor SDTV en ZJTG, twee grote Chinese mediabedrijven. In deze uitschuifbare wagens staat voor miljoenen euro’s aan apparatuur. Belangrijk natuurlijk dat deze kostbare spullen worden beschermd door een ijzersterk carrosserie. Pim Oorebeek, projectmanager bij Carrosserie Akkermans, gebruikt daarvoor het liefste Pas Panelen.

Betrouwbaarheid en persoonlijk contact

Pim Oorebeek heeft daar een goede reden voor: “Naast de kwaliteit van de panelen, toont Pas Panelen zich keer op keer een betrouwbare businesspartner. Leveringen gebeuren snel en volgens afspraak. Gaat er toch een keer iets mis? Dan wordt het probleem razendsnel verholpen. Ook het persoonlijke contact met de medewerkers spreekt me aan. De bereikbaarheid is goed en onze contacten zijn buitengewoon hartelijk.” Korea, Duitsland, Qatar; via Akkermans Carrosserie belanden de sandwichpanelen van Pas Panelen op bestemmingen over de hele wereld.