Pas Panelen komt met duurzaam alternatief voor plywood

Veel bedrijven worstelen met de manier waarop ze duurzaamheid een plaats kunnen geven in hun bedrijfsvoering. Pas Panelen helpt transporteurs een handje met een duurzaam alternatief voor de plywood sandwichpanelen die traditiegetrouw door veel carrosseriebouwers worden gebruikt.

Veel bedrijven worstelen met de manier waarop ze duurzaamheid een plaats kunnen geven in hun bedrijfsvoering. Pas Panelen helpt transporteurs een handje met een duurzaam alternatief voor de plywood sandwichpanelen die traditiegetrouw door veel carrosseriebouwers worden gebruikt. De kern van de Eco Hard panelen van Pas Panelen is gemaakt van gerecycled materiaal. Bovendien zijn deze panelen veel lichter dan panelen met een plywood kern. Minder gewicht leidt tot een lager brandstofverbruik; goed voor het milieu én voor de portemonnee van de transporteur.

Innovatie

Bauke IJntema, eigenaar van IJntema Carrosseriebouw, is continu op zoek naar innovatie. Het familiebedrijf bestaat al bijna 150 jaar en dat komt doordat IJntema altijd in staat is geweest om mee te bewegen met de veranderende vraag vanuit de markt. “Pas Panelen is voor ons meer dan alleen een leverancier. Ze denken echt met ons mee over hoe we dingen slimmer en duurzamer kunnen doen. Onlangs hebben we voor het eerst een gesloten opbouw volledig gebouwd met Eco Hard panelen. Dat is ons zo goed bevallen dat we dit veel vaker gaan doen.”

Zelf ervaren?

Vraag de gratis sample kit op bij accountmanager Corné Kortlever via c.kortlever@paspanelen.nl