Pas Panelen lift mee op de groei van e-commerce

De afgelopen jaren was er een forse groei in e-commerce. De coronacrisis heeft die ontwikkeling de afgelopen maanden zelfs verder versneld. Kleine bakwagens die worden ingezet om boodschappen en pakketjes bij consumenten thuis te bezorgen. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook Pas Panelen lift mee op deze ontwikkeling.

De afgelopen jaren was er een forse groei in e-commerce. De coronacrisis heeft die ontwikkeling de afgelopen maanden zelfs verder versneld. Kleine bakwagens die worden ingezet om boodschappen en pakketjes bij consumenten thuis te bezorgen. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veel carrosseriebouwers maken voor het segment tot 3,5 ton gebruik van een kant-en-klare lichtgewicht opbouw van cityBOX. Een slimme en logische keuze, want cityBOX legt zich al meer dan 30 jaar toe op het optimaliseren van hun gestandaardiseerde ontwerp voor dit segment. In de zoektocht naar de panelenleverancier die het beste scoort op gewicht, kwaliteit en prijs, kwam cityBOX uit bij Pas Panelen in Stolwijk.

Grote volumes

Bastian Brunsveld, managing director bij cityBOX, verklaart die keuze: “We doen al jaren zaken met elkaar. Door de leverbetrouwbaarheid, het fijne persoonlijke contact en natuurlijk de kwaliteit van de producten zijn we in de loop van de tijd steeds meer sandwichpanelen gaan afnemen bij Pas Panelen. Als marktleider in de Benelux produceren we een aanzienlijk aantal boxen per jaar. Die grote volumes kan Pas Panelen prima aan. Ze zijn voor ons een belangrijke businesspartner.”