Polyesterpanelen van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit

Bij Pas Panelen werken we uitsluitend met hoogwaardig Italiaans polyester. U wilt immers een product met polyesterpanelen maken voor uw klant zonder deuken, beschadigingen of andere oneffenheden.

Veel van de sandwichpanelen die Pas Panelen produceert, hebben een buitenhuid van polyester. Deze kunststof is er in veel vormen, kleuren en kwaliteiten. Bij Pas Panelen werken we uitsluitend met hoogwaardig Italiaans polyester. U wilt immers een product met polyesterpanelen maken voor uw klant zonder deuken, beschadigingen of andere oneffenheden.

Verschillende soorten polyester

Bij Pas Panelen adviseren we u graag over het soort polyester dat het beste passend is voor uw project. Aan een zichtzijde van het sandwichpaneel in uw eindproduct stelt u waarschijnlijk hoge esthetische eisen. Is het sandwichpaneel niet zichtbaar in uw eindproduct, dan volstaat wellicht een dunnere goedkopere soort polyester. In ons assortiment hebben we polyester met een dikte van 1,1 mm, 1,4 mm, 1,6 mm, 1,8 mm, 2,0 mm, 2,5 mm en 3,0 mm. Ook is er keuze uit polyester met of zonder geweven mat én er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Krijgt u acuut last van keuzestress als u al deze opties leest? Niet nodig. Samen met u zoeken we naar de optimale balans tussen kwaliteit en kosten.

Italiaanse kwaliteit

Wij kopen ons polyester rechtstreeks in bij de producent in Italië. De keten is hierdoor kort. Daarmee beperken we de impact op het milieu als gevolg van onnodige reisbewegingen. Bovendien leidt de korte keten tot een grote mate van flexibiliteit en scherpe prijzen. Het polyester komt op grote rollen van 60 meter binnen in ons magazijn en wordt bij binnenkomst aan een kritische kwaliteitscontrole onderworpen. In onze kniphal knippen we het polyester vervolgens op maat voor uw sandwichpanelen. Op onze lijmtafels kunnen we polyesterpanelen maken met een lengte van maximaal 15 meter en een breedte van 3,18 meter. Groot genoeg om bijvoorbeeld de wanden van recreatiewoningen of dubbeldekstrailers te produceren.

Naast polyesterpanelen produceert Pas Panelen ook sandwichpanelen met een buitenhuid van ander materiaal, zoals bijvoorbeeld aluminium. Nieuwsgierig naar eindproducten met aluminium sandwichpanelen? Bekijk dan de referentie van Lume Traveler.