Logo Pas Panelen

Duurzaamheid

Het thema duurzaamheid neemt een belangrijke plaats in bij de bedrijfsvoering van Pas Panelen. We zijn ons bewust van de impact die ons productieproces en onze producten hebben op mensen en de natuur. Bij de keuze voor materialen gaat onze voorkeur steevast uit naar gerecyclede en recyclebare grondstoffen. We scheiden ons afval en beperken onze afvalstromen tot een minimum. Verder zijn we bij Pas Panelen bijzonder zuinig op ons grootste kapitaal, onze medewerkers. Deze medewerkers zijn op meerdere posities in ons bedrijf inzetbaar en worden gestimuleerd om mee te denken over verbeteringen in het productieproces.

Gewichtsbesparing

Door gebruik te maken van onze lichtgewicht sandwichpanelen verlagen carrosseriebouwers het gewicht van een opbouw. Hierdoor daalt het brandstofverbruik. Dat is goed voor de portemonnee van hun klanten én voor het milieu. Het kernmateriaal van onze Eco-lijn, beschikbaar in 3 verschillende dichtheden, is vervaardigd uit gerecycled materiaal en uitstekend geschikt voor deze toepassing.

Innovatie

Bij Pas Panelen zoeken we voortdurend naar nieuwe duurzame grondstoffen en naar nieuwe toepassingen van onze sandwichpanelen die bijdragen aan een betere wereld, bijvoorbeeld in de modulaire bouw. Om zeker te zijn dat nieuwe grondstoffen voldoen aan onze hoge eisen, testen we deze uitvoerig. Pas als we overtuigd zijn van de kwaliteit van een nieuw product nemen we deze op in het assortiment.

Contact

Voor vragen of advies kunt u gebruik maken van onderstaande formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact op. Direct contact? Bel of mail ons.

Aanvraag Brochure

Bedankt voor je interesse in Pas Panelen. Laat je gegevens achter, zodat wij de brochure naar je toe kunnen sturen. Het kan voorkomen dat je het bericht in je spamfolder ontvangt: Check je spamfolder.