Logo Pas Panelen

De maatstaf voor kwaliteit

Bij Pas Panelen combineren we ruim 25 jaar ervaring met jeugdig elan. Onze medewerkers zijn goud waard. Zij zijn actief betrokken bij productontwikkeling en bij het continu verbeteren van ons productieproces. Omdat we dit proces volledig in eigen hand hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bent u benieuwd wat Pas Panelen voor u en uw projecten kan betekenen? Neem dan contact met ons op, en wij doen onze uiterste best om uw wensen te realiseren.

‘Pas Panelen verandert
de wereld van
de sandwichpanelen’

‘Pas Panelen verandert de wereld van de sandwichpanelen’

Hoe wij dit doen

Pas Panelen is gespecialiseerd in hoogwaardige sandwichpanelen. Wij produceren onze panelen volgens een uniek ambachtelijk proces en bieden een hoge mate van service voor élke klant. Door in te zetten op duurzame innovaties houden we oog voor de impact die onze producten hebben op mensen en de natuur. Zo verandert Pas Panelen de wereld van de sandwichpanelen.

Onze motivatie

Klanten gelukkig maken met topkwaliteit sandwichpanelen én topkwaliteit service, dat is waar we bij Pas Panelen blij van worden. Iedere dag optimaliseren we samen met onze betrokken medewerkers ons productieproces. We zijn trots op de bijdrage die we leveren aan de prachtige eindproducten die onze klanten maken.

Sandwichpanelen

Een sandwichpaneel wordt net als een lunchbroodje opgebouwd in verschillende lagen. Het paneel heeft aan beide kanten een buitenhuid. Meestal is deze van polyester, maar de buitenhuid kan bijvoorbeeld ook van aluminium zijn. Tussen deze buitenlagen bevinden zich één of meerdere lagen van lichtgewicht kernmateriaal. Dat kernmateriaal heeft specifieke isolerende en constructieve eigenschappen.

De lagen worden verlijmd en onder hoge druk op elkaar geperst. Hierdoor ontstaat een sterk sandwichpaneel met een hoge mate van stijfheid. Sandwichpanelen winnen hierdoor aan populariteit in structureel ontwerp. Niet zo vreemd, want sandwichpanelen zijn kostenefficiënt, milieuvriendelijk en veelzijdig.

Contact

Voor vragen of advies kunt u gebruik maken van onderstaande formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact op. Direct contact? Bel of mail ons.

Aanvraag Brochure

Bedankt voor je interesse in Pas Panelen. Laat je gegevens achter, zodat wij de brochure naar je toe kunnen sturen. Het kan voorkomen dat je het bericht in je spamfolder ontvangt: Check je spamfolder.