Logo Pas Panelen

Vacature CNC-professional

De grootste CNC van Nederland, durf jij ‘m aan?

Sinds kort werken wij met een splinternieuwe, geavanceerde CNC-machine.
Nu deze goed draait, zoeken wij versterking van ons team om optimaal gebruik te maken van deze geweldige machine.

CNC-superheld gezocht

Pas Panelen zoekt een (aankomend) CNC-professional

Dit ga je doen:

Wij vragen:

Wij bieden:

4 goede redenen om bij Pas Panelen te komen werken

Ben jij een echte aanpakker die graag met zijn handen werkt? Streef je ernaar alleen de hoogste kwaliteit te leveren? En zoek je een (andere) baan? Dan moet je zeker verder lezen. Wij geven je 4 goede redenen om bij Pas Panelen te komen werken.

1. Wij veranderen de wereld van de sandwichpanelen
Pas Panelen is gespecialiseerd in hoogwaardige sandwichpanelen. Wij produceren onze panelen volgens een uniek ambachtelijk proces en bieden een hoge mate van service voor élke klant. Door in te zetten op duurzame innovaties houden we oog voor de impact die onze producten hebben op mensen en de natuur.

2. Zeker van je toekomst

Steeds meer sectoren ontdekken de voordelen van sandwichpanelen. Zo werken we bij Pas Panelen o.a. voor de carrosseriebouw, de chemie, de recreatiebranche en de modulaire bouw. We barsten van het werk en verwachten dat de groei van de afgelopen jaren de komende tijd fors doorzet. Daardoor weet jij (als we goed bij elkaar blijken te passen) zeker dat je baan gegarandeerd is!

3. Een hecht en gezellig team
Onze medewerkers zijn goud waard. Zij zijn actief betrokken bij productontwikkeling en bij het continu verbeteren van ons productieproces. Naast hard werken is er bij Pas Panelen ook veel ruimte voor plezier. Zo staat er altijd een lekker muziekje aan in de werkplaats, is de vrijdagmiddagborrel supergezellig en gaan we geregeld met elkaar op stap voor een teamuitje.

4. Goede arbeidsvoorwaarden
Om de waardering voor onze medewerkers te onderstrepen betalen we bij Pas Panelen salarissen boven het niveau van de cao. Er is een collectieve pensioenregeling en je hebt maar liefst 27 vakantiedagen. Om te zorgen dat je je werk optimaal en veilig kunt doen, zijn alle facilitaire zaken tot in de puntjes geregeld.

Interesse in deze vacature?

Meer weten of solliciteren? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0182-342872 of laat je gegevens achter en upload je cv. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Aanvraag Brochure

Bedankt voor je interesse in Pas Panelen. Laat je gegevens achter, zodat wij de brochure naar je toe kunnen sturen. Het kan voorkomen dat je het bericht in je spamfolder ontvangt: Check je spamfolder.