Logo Pas Panelen

Over ons

Pas Panelen is opgericht in 1996. Door de jarenlange ervaring is er binnen de organisatie veel waardevolle productkennis aanwezig. Sinds de overname in 2017 is het bedrijf hard gegroeid. Tegenwoordig wordt Pas Panelen geleid door de jonge eigenaren Aron Gorissen en Jonathan Schuilenburg. Een nieuw pand, uitbreiding van de productiecapaciteit, extra medewerkers, nieuwe klantsegmenten; de ambities bij Pas Panelen zijn groot.

Door de hechte groep medewerkers actief te betrekken bij het optimaliseren van het productieproces heerst er een positief werkklimaat. Hierdoor loopt iedereen nog net een stapje harder voor elkaar en voor de klanten.

Onze ontwikkeling

Service

Bij Pas Panelen bieden we een hoge mate van service voor élke klant. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar hoe doen we dat? Het antwoord is simpel: door ons te verplaatsen in de situatie van onze klanten. Bij Pas Panelen communiceren we vriendelijk, duidelijk en eerlijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Graag denken we mee over de beste en meest kostenefficiënte panelen voor uw projecten. We zijn erg flexibel, doordat we het volledige productieproces in eigen hand hebben.

Wilt u de panelen op locatie laten bezorgen of liever zelf ophalen bij ons in Stolwijk? De keuze is aan u. We besteden veel zorg en aandacht aan uw bestelling. Gaat er onverhoopt toch een keer iets mis? Dan lossen we het probleem razendsnel op. Die garantie krijgt u van ons.

Contact

Voor vragen of advies kunt u gebruik maken van onderstaande formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact op. Direct contact? Bel of mail ons.

Aanvraag Brochure

Bedankt voor je interesse in Pas Panelen. Laat je gegevens achter, zodat wij de brochure naar je toe kunnen sturen. Het kan voorkomen dat je het bericht in je spamfolder ontvangt: Check je spamfolder.