Logo Pas Panelen

Proces

Pas Panelen produceert sandwichpanelen volgens een uniek ambachtelijk proces. De combinatie van het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en het vakmanschap van onze betrokken medewerkers leidt tot een ongeëvenaard resultaat. De esthetiek van de sandwichpanelen is voor vrijwel al onze klanten van groot belang. Om die reden werken wij uitsluitend met topkwaliteit polyester uit Italië. Zo bent u verzekerd van een strak eindresultaat.

In ons 2000m2 grote bedrijfspand in Stolwijk komen de grondstoffen binnen. Polyester, aluminium, kernmaterialen, inlages; alles wordt bij binnenkomst aan een kritische kwaliteitscheck onderworpen. In onze kniphal, in de machinale, op de lijmtafels en in de zagerij voegen wij onze waarde toe en creëren we samen met onze medewerkers de sandwichpanelen die u wenst. Voordat de panelen ons pand verlaten vindt er nog een laatste controle plaats. Alleen als we 100% tevreden zijn met het eindresultaat van ons proces geven we de panelen vrij voor afhalen of transport.

Ons proces

Contact

Voor vragen of advies kunt u gebruik maken van onderstaande formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact op. Direct contact? Bel of mail ons.

Aanvraag Brochure

Bedankt voor je interesse in Pas Panelen. Laat je gegevens achter, zodat wij de brochure naar je toe kunnen sturen. Het kan voorkomen dat je het bericht in je spamfolder ontvangt: Check je spamfolder.